Spektakularne Riječke stepenice 2008. privukle brojne renomirane izlagače

Spektakularne Riječke stepenice 2008. privukle brojne renomirane izlagače

GLAMUROZNA revija Riječke stepenice 2008., koja se u petak 29. kolovoza pod pokroviteljstvom Grada Rijeke i Turističke Zajednice grada Rijeke održala odmah pored Grand Hotela Bonavia, privukla je brojne osobe iz svijeta mode, a kreacije su nosile misice, misteri i poznate osobe iz Rijeke, ali i ostatka Hrvatske.

Baš kao i prošle godine, po stepenicama Grand Hotela Bonavia, prošetale su se manekenke i misice, među kojima je bila i aktualna Miss Hrvatske, Imoćanka Josipa Kusić, ali i manekeni i misteri predvođeni ovogodišnjim skandaloznim Misterom Hrvatske, Dinom Bubičićem. Glamurozne večernje haljine i muška odijela predstavili su renomirane modne kuće među kojima su bili Banovec, Callegari, Futura Nova, Noir, Sposa, Style Paris, Valentina Vlah, As Shop, Croata, Gena, Kotka, Martin Arbanas te RIO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među manekenkama tamo su se između ostalih našle Andreja Ćupor, aktualna misica Josipa Kusić, Vedrana Lindarić, Lorena Čavar, Emilija Bunjac te Maja Cvjetković, dok su među manekenima bili aktualni Mister Hrvatske Dino Bubičić, Luka Mofcan, Vazmenko Pervan te Goran Bolf. 

Reviju je nosilo i nekoliko poznatih osoba, pa je tako Vladimir Bebić nosio odijela kuće Arbanas, Bojan Šober nosio je za Kotku, Neno Pavinčić za Croatu, Robert Ferlin za RIO, Alen Macinić za Genu, Davor Jurkotić za As Shop, Barbara štrbac za Noir, Jelena Urukalo za Banovec, Karin Kuljanić za Futuru Novu, Nikolina Deranja za Callegari, Sanja Zambelli za Sposu te Belma Hodžić za Style Paris.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara