Spice Girls - najprofitabilniji povratnički bend

Spice Girls - najprofitabilniji povratnički bend

IAKO je povratak na glazbenu scenu jednog od najpopularnijih ženskih bendova, Spice Girls, proglašen glazbenim fijaskom stoljeća i iako su se kritičari diljem svijeta zgražali nad odlukom ocvalih djevojaka da se ponovo okupe i pokušaju napuniti stadion, ugledni časopis Forbes njihov povratnički koncert koji je održan u siječnju ove godine u rodnom im Londonu proglasio poslovnim potezom godine. Ukoliko ove informacije dođu i do Victorije Beckham, koja je nakon koncerta izjavila kako nema namjeru više ikada pjevati, možda se slavna jet-setterica predomisli i sve one koji su pomislili da je sa Spajsicama kraj ostavi u, blago rečeno, čuđenju.

Karte za koncert rasprodane u hipu

Spice Girls su, naime, povratničkom turnejom zaradile više od šesnaest i pol milijuna funti, a karte za koncert bile su rasprodane u hipu - samo sat vremena nakon što su puštene u prodaju razgrabljene su. Revni stastističari tako su proglasili Spice Girls jednim od najprofitabilnijih povratničkih glazbenih sastava tijekom prošlih godina, a prema daljnjim izračunima, djevojkama bi se itekako isplatilo nastaviti pjevati.

Djevojke, koje su na svakom koncertu imale oko dvadesetak tisuća fanova revno posloženih u publici, svoju mini turneju završile su mjesec dana nakon što su je počele, u veljači, i to u Torontu u Kanadi, gdje broje mnoštvo obožavatelja, jednako kao i u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako pitamo Geri, ništa još nije gotovo, a ako pitamo Victoriju, sve je gotovo

Iako je Geri u svom obraćanju javnosti natuknula kako "ništa još nije gotovo", otvarajući valjda mogućnost da će se djevojke opet okupiti i pokušati dodatno zaraditi, "poklopila" ju je Victoria Beckham, rekavši kako se "ubuduće neće baviti pjevanjem", a na povratničku je turneju pristala zbog sinova i to "kako bi mogli vidjeti da im je mamica nekad bila pop zvijezda". Emma, Geri, Mel B, Victoria i Mel C na svom su se posljednjem zajedničkom koncertu neprestano grlile, ističući kako "njihovom prijateljstvu nema kraja", a na svojoj službenoj stranici fanovima su poručile: "Naše vrijeme je isteklo... Došle smo do kraja puta, radosne i u suzama. Pogledajte dokle smo dogurale!".

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara