Spice Girls traže milijun funti po nastupu

Vrlo uspješan comeback grupe Take That natjerao je Spice Girls da požure s ponovnim okupljanjem, no, nakon što je Melanie C konačno pristala zapjevati s ostalim djevojkama, njihov reunion nailazi na nove probleme. Djevojke, naime, traže nevjerojatnih milijun funti po nastupu, što, ističu britanski glazbeni menadžeri, ne zahtijevaju ni najveće svjetske zvijezde.

"Reunion pod tim uvjetima se jednostavno ne isplati. Take That sve ovo rade iz ljubavi, a pritom dobro zarađuju. Kod Spice Girls je očito da se ne podnose i da se žele okupiti isključivo zbog novca. Precjenjuju se naveliko", izjavio je jedan poznati britanski menadžer, kritizirajući kolegu Simona Fullera što uopće pokušava "na silu okupiti grupu bez koje svjetska glazbena scena može nastaviti živjeti".

Povratak Spice Girls na svjetsku glazbenu scenu predviđen je za ljeto, no sve je izvjesnije kako do reuniona zapravo neće doći. Bivše kolegice rijetko se čuju i vide, komuniciraju uglavnom preko medija, a i žive na različitim kontinentima. Jedina spiceica koja se i dalje trudi ostati u glazbenim vodama je Mel C, dok Geri, Victoria, Emma i Mel B više nemaju veze s glazbom, neke vlastitom odlukom, a neke jer nisu opravdale povjerenje diskografa i umjesto hitova donijele uglavnom velike novčane gubitke.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara