"Spice World" proglašen najgorim filmom u povijesti

"Spice World" već je dobio nekoliko Zlatnih malina, a glasači na filmskom portalu MSN Movies još su jednom potvrdili kako je riječ o vrlo neuspješnom filmskom projektu. Geri, Mel B, Vicotria, Emma i Mel C 1997. godine snimile su film o njihovim životima, a bio je jedna od najgledanijih komedija te godine u Britaniji. Unatoč tome, u sjećanju britanske filmske publike ostao je kao iznimno loše filmsko ostvarenje pa su mu dodijelili vodeću poziciju na listi najgorih.

Drugo mjesto zauzeo je "Titanic", najgledaniji film svih vremena, kojeg Britanci, unatoč brojnim Oscarima koje je osvojio, smatraju beskrajno patetičnim i precijenjenim. Slijedi ga drugi, neuspješni nastavak mjuzikla "Briljantin", a na treće mjesto smjestio se "Vodeni svijet" s Kevinom Costnerom u glavnoj ulozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, najvećom gubitnicom proglašena je latino diva Jennifer Lopez, koja među deset najgorih filmova svih vremena ima čak dva uratka. "Anakonda" je na šestom mjestu, a neuspješna romantična komedija s tadašnjim zaručnikom Benom Affleckom "Gigli" smjestila se na osmo mjesto. Glasači MSN Movies portala smatraju kako bi joj se doživotno trebalo zabraniti snimanje filmova i na taj način "spasiti jadnu publiku koja je prisiljena gledati njena prenemaganja".

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara