Splitski menadžer otkrio istinu o Arsenu Dediću: "Sve bih dao da ga nisam poznavao"

Splitski menadžer otkrio istinu o Arsenu Dediću: "Sve bih dao da ga nisam poznavao"

 Foto: Facebook/ YouTube

SPLITSKI menadžer Ivan Bubalo koji je proveo 36 godina radeći s najpopularnijim hrvatskim glazbenicima, na Facebooku je otkrio što zaista misli o njima.

Dotaknuo se tako legendarnog Arsena Dedića, Tončija Huljića, Vanne, Marijana Bana, ali i Jelene Rozge. 

"Jednostavno neman prave riječi za njega... Označio moju mladost... A bogami i starost... Jednostavno, neponovljiv i jedinstven... (Ipak... dao bih sve na svitu da ga nisam poznavao)", napisao je Bubalo o Arsenu Dediću. 

"Mislim da nitko neće imati primjedbu da spada u 3-4 naša najuspješnija autora... Ogroman je njegov opus. Ali ono sta neću dozvolit nikome da dovede u pitanje moje mišljenje a na temelju mojih 36 godina rada u estradi je da je sigurno na samom vrhu najpoštenijih ljudi na estradi. Nikad, ali baš nikad nisam od bilo koga čuo da ga je probao prevatiti, manipulirati. Normalno da nije mogao svima pomoći, ali nije nikome odmogao. Čovik za ponos", zaključio je o Tončiju Huljiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Jelenu Rozgu smatra da je prava zvijezda. "Zovem kolegu u London i pitam ga: 'Daj molim te kad se nekoga od vaših izvođača moze stavit u kategoriju 'zvijezda'?'
"Kad ima pune dvorane ili stadione", kaže: 'Kad ima prodaju nosača zvuka pri vrhu, kad ima unaprijed mjesecima dogovorene
koncerte, kad ima visoku cijenu nastupa, kad je na naslovnicama'
E pa Jelena polako, ali sigurno uz dva kormilara (Huljiće) jedna si od onih kojima mogu čestitat i pitati: 'Zvijezdo, kako si?' Želim ti još dugo taj status."

Za Marijana Bana kaže da ga smatra genijem te da ga sluša kad god može, dok je za Vannu zaključio da ima i stas i glas, ali da joj jednostavno nedostaje prava pjesma.

Ranije je otkrio i što misli o legendarnom Miši Kovaču.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara