Splitski menadžer tvrdi da zna krivce za popularnost Saše Matića u Hrvatskoj

Splitski menadžer tvrdi da zna krivce za popularnost Saše Matića u Hrvatskoj
Foto: Marko Lukunic/Pixsell/Facebook

SRPSKI folk pjevač Saša Matić ovog je vikenda u Zagrebu održao dva koncerta. Sada se može pohvaliti sa dvije prepune zagrebačke Arene, a društvene mreže prepune su reakcija ekipe koja se ne prestaje čuditi kakvu to glazbu slušaju mladi u Hrvatskoj. 

Splitski menadžer Ivan Bubalo tvrdi da zna što je uzrok golemoj popularnosti Saše Matića u Hrvatskoj i za sve krivi urbane izvođače koje navodno forsiraju hrvatske radiopostaje. 

Bubalo, inače veliki fan Lidije Bačić, tvrdi da će, kad stasa nova generacija mladih ljudi, ovakvi izvođači puniti stadion Dinama i to sve zato što je hrvatska zabavna glazba odavno umrla zahvaljujući činjenici da su svi festivali ugašeni.

"E pa.............ugašeni su svi Hrvatski festivali............. Opatija--Zadar------------------ugašeni.
Zagrebački---pretvorili u URBANI na kvadrat. Šibenski.....odrebatila ih Htv. MIk---------odrebatila ih HTv.... Takozvani Splitski......maestralno ugušen... E pa.....gdje da autor i izvođač prezentira svoju pjesmu... Radio postaje više ne žele emitirat ako nije URBANO- A URBANE HOČE MEDIJI--ALI NEĆE PUBLIKA -------I KAD JE TAKO....MLADI UZMU ONO ŠTA IM JE PREOSTALO...-----------------SLUČAJNO ??? PLANSKI 101%", napisao je osebujni Bubalo na Facebooku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara