SPOILER ALERT Scena iz 1. epizode GOT-a gadno prestrašila fanove: "Vrisnula sam"

SPOILER ALERT Scena iz 1. epizode GOT-a gadno prestrašila fanove: "Vrisnula sam"
Screenshot: Youtube

OBOŽAVATELJI Igre prijestolja već su navikli na šokantne i krvave scene u seriji, a ni dugoočekivana prva epizoda posljednje sezone nije ih razočarala.

Bitno je napomenuti da biste možda trebali preskočiti ovaj članak ako još niste pogledali novu epizodu jer OVAJ TEKST SADRŽI SPOILERE

Ako želite večeras pogledati prvu epizodu posljednje sezone "Igre prijestolja" bez ikakvih saznanja o tome što će se događati, odmah napustite ovaj tekst.

Jednu od početnih scena u epizodi internet je brzo proglasio jednom od najstrašnijih u cijeloj seriji. Iako je dosad bilo puno prilično grotesknih scena seksa i nasilja, prvi put se dogodilo da vidimo scenu koja će nas natjerati da poskočimo. 

Radi se o sceni u kojoj Noćna straža i divljaci pronalaze leš mrtvog dječaka zakucanog za zid, a u jednom trenu on oživi i počne vrištati. Iako traje samo nekoliko sekundi, ekipa na Twitteru je već počela komentirati kakav je utisak ostavila na njih. 

"Vrisnula sam naglas", "Skoro sam se upiškila", "Zamalo sam skočila sa stolice", "Vrisnula sam kad je otvorio oči", bili su samo neki od komentara. 

When the white walker boy started screeching #GameofThrones pic.twitter.com/CiKArNqFia

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara