Šprajc objavio novi komentar o premijerki Srbije, fanovi bijesni: "Odvratan si"

Šprajc objavio novi komentar o premijerki Srbije, fanovi bijesni: "Odvratan si"
Foto: RTL

S OBZIROM na to da je njegov sinoćnji odgovor svima koji su ga prozvali zbog homofobne izjave o srpskoj premijerki Ani Brnabić ponovno izazvao raspravu o tome je li voditelj pretjerao, on se još jednom oglasio na Twitteru.

"Ok, ja sam neduhoviti seksist i homofob, pripadnik Ku Klux Klana i s tom temom nema šale,ali što je na kraju ustanovila hrvatska Lgbt komisija za ćudoređe, što će srpska premijerka biti djetetu koje će im roditi njezina partnerica ? Il sjednica komisije još traje?" napisao je.

Svega 20-ak minuta kasnije Šprajc je taj komentar obrisao.

>>>Šprajca prozvali zbog homofobnog komentara o prinovi srpske premijerke<<<

Dok su ga dosad mnogi podržavali, ta posljednja objava izazvala je negativne reakcije.

"Zbilja nema potrebe da se spuštate na takvu razinu! Tonete sve dublje i dublje", "Isusa ti boga kako si naporan, zatucan i neduhovit. I odvratan. Jednostavno odvratan. Bit će mu majka, debilu. MAJKA", i "Baš si nisko pao s ovakvim objavama", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Šprajc je prilog u emisiji najavio riječima: "Srpska premijerka Ana Brnabić postat će mama, odnosno tata, kak se uzme."

Zbog njega ga je prozvala Facebook stranica Seksizam naš svagdašnji.

U Indexovoj anketi o Šprajcovom komentaru glasalo je više od 11 tisuća ljudi, a njih čak 85 posto slaže s njim da šala nije bila homofobna.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara