Srbin kojeg vole mladi Hrvati: Kupio sam Porsche da se vidi lova koja se tu vrti

Srbin kojeg vole mladi Hrvati: Kupio sam Porsche da se vidi lova koja se tu vrti
Screenshot: YouTube

NAJPOZNATIJI srpski YouTuber Baka Prase, pravog imena Bogdan Ilić, dao je intervju Kuriru i mnoge iznenadio izjavama. Ilić, koji ima 22 godine, nedavno je kupio Porschea, a na pitanje novinara zašto se odlučio za tako skup auto, mladić je odgovorio.

"Poanta Porschea je bila da se zna tko je šef, da sam broj jedan i da to radim najozbiljnije na sceni. Htio sam i privući pažnju sponzora, da vide koliko je to ozbiljna platforma i koliko se novca vrti. Kad dođem na sastanak u Porscheu, sponzor će drugačije pričati sa mnom. Ali mi je i kul što ga imam", kaže Prase.

Novinar ga je zatim pitao o Radi Šerbedžiji, s kojim će gostovati na jednom beogradskom festivalu ove godine, a mladić je hladno odgovorio da nema pojma tko je on.

"Sad ću zvučati glupo, ali ja i ne znam tko su ti ljudi zato što nikad nisam pratio našu umjetničku scenu. Bio sam u svom svijetu cijeli život, igrao igrice i ništa me drugo nije zanimalo", zaključio je. 

Podsjetimo, nedavno je Index pitao mlade Zagrepčane o omiljenim YouTuberima te smo saznali da Hrvati najviše vole srpske YouTubere, a Baka Prase zauzeo je sam vrh omiljenih. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara