Srećko potvrdio prekid sa Severinom

Srećko potvrdio prekid sa Severinom
SREĆKO VARGEK u telefonskom razgovoru za Story potvrdio je da Severina i on više nisu zajedno, no o razlozima prekida nije želio razgovarati.

"Mnogo je gluposti, laži i izmišljotina napisano po novinama o našem odnosu. I zato o tome ne želim reći ni riječi. Ona je za mene i dalje divna i draga osoba i žena. To je sve što ću reći" - izjavio je Vargek za Story.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na pitanje novinara kako komentira ovu Srećkkovu izjavu, Severina se začudila što je to rekao, i dodala kako za tu izjavu nija znala i ne bi ju željela komentirati. "Iskreno se nadam da je u ponedjeljak duhom bio uz mene" - rekla je Severina.

Priče o prekidu vjerojatno najpoznatijeg hrvatskog para u posljednjih nekoliko mjeseci, krenule su nakon povratka para iz Tunisa, a ovih dana dobile su i potvrdu.

Severina je još prošli tjedan izjavljivala kako su priče o prekidima lažne, te kako će se istina vidjeti na promociji njenog albuma u Kerempuhu. No, Seve je u Kerempuhu bila sama, a Srećko je za to vrijeme prisustvovao otvorenju trgovine nakita i satova De Petrus.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara