Srpski mediji se raspisali o presudi: "Milan brutalno ponizio Severinu"

Srpski mediji se raspisali o presudi: "Milan brutalno ponizio Severinu"
Foto: Instagram

PRIJEPODNE je kao bomba odjeknula vijest da je Severina Kojić izgubila skrbništvo nad sinom Aleksandrom. Sutkinja je donijela privremenu mjeru prema kojoj dijete odlazi živjeti s ocem, a majka ga može posjećivati dva puta tjedno i svaki drugi vikend. U priču su se odmah uključili svi mediji u susjednoj državi s bombastičnim naslovima o porazu hrvatske pjevačice.

Kurir prednjači u objavi tekstova, a na naslovnici se izdvaja onaj pod naslovom "ALEKSANDAR ĆE KONAČNO KRENUTI U ŠKOLU, A NE NA KONCERTE! Milan Popović BRUTALNO ponizio Severinu".

Osim toga, u posljednjih nekoliko sati izašli su i tekstovi "MILAN POPOVIĆ SEVERINI PLAĆAO 2.000 € ZA ALIMENTACIJU! Evo koliko će pevačica sad morati kralju bakra da daje za sina", "SEVERINA SE GUŠI U SUZAMA POSLE PRESUDE O ODUZIMANJU SINA! Ne znam šta bih rekla! Još ne zna gde će ga Milan odvesti", "SEVERINA IZGUBILA SPOR S POPOVIĆEM! Sin Aleksandar treba da živi sa ocem Milanom! Odmah ga može voditi u Srbiju!".

Slučaj Severina - Milan Popović od prijepodneva prati i srpski Blic koji je stupio u kontakt s odvjetnikom Milana Popovića. Blic današnju vijest prati naslovima "DETALJI SUĐENJA Advokat Milana Popovića: "Severina se danas rastaje od sina", "Severinin advokat: "Ovo što se dogodilo je nestabilnost hrvatskog pravosuđa i ustava, borićemo se protiv svih"", "Milan Popović danas je dobio starateljstvo nad detetom pa prvi put progovorio:"Sin će živeti u Zagrebu, sve ostalo su PROVOKACIJE"", "SEVERINA IZGUBILA STARATELJSTVO Sud doneo odluku: Sin će živeti sa Milanom Popovićem". 

Podsjetimo, Indexu je prijepodne Severinin odvjetnik Mate Matić potvrdio da je pjevačici oduzeto skrbništvo privremenom mjerom. Kazao je da je mjera zastrašujuća i da će poduzeti sve da Aleksandra vrate majci.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara