Stallone savjetuje Davida Beckhama

"David trenutno dobiva više medijskog prostora od američkog predsjednika. Nekidan je Victoria šetala ulicom, nedaleko od mene, i u sekundi ju je opkolilo 75 kamera. To nije lako, ali moraju to izdržati", kaže glumac, koji će uskoro Beckhamove imati za susjede. No, Stallone se nije zadržao na savjetima za snalaženje u Americi, već je Davidu "između redaka" poručio da, želi li se socijalizirati, malo "spusti nos".

"Njegov dolazak je veliki korak naprijed za nogomet u Americi, ali ako David želi stvarno uspjeti, trebao bi manje potencirati ušminkanu stranu svoje karijere. U Americi, ako si sportaš, onda moraš tako i izgledati. Ako previše sjajiš, sve se vrlo brzo može okrenuti protiv tebe", iskren je Sly.

Beckhamovi zasad očito još nisu svjesni upozorenja američkog glumca, jer "preeuropskim" stilom odijevanja i načinom života već tjednima ispunjavaju tamošnji medijski prostor. Zasad nogometaš i pjevačica/glumica/manekenka/kućanica dobivaju uglavnom pozitivne komentare, no samo je pitanje vremena kad će Amerikanci, baš poput Europljana, početi ismijavati jedan od najpoznatijih celebrity parova svijeta.

D.K.
Foto:AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara