Stefany i Jelena skovale "pakleni plan": Dvina uskoro leti van!

OTKAKO je Alex napustila Farmu i otkako se raspao čvrsti ženski klan, preostale djevojke su se podijelile u dvije skupine - na jednoj strani su Hana i Ivana, a na drugoj bivše Alexine "sljedbenice", Jelena i Stefany, koje su započele novu paljbu, a cijevi uperile u Dvinu. Djevojke su primijetile kako Dvina ima nekakav papir koji stalno vuče za sobom i od kojeg se ne odvaja, a na njemu navodno bilježi datume ispadanja pojedinih kandidata.

"To su ti ljudi koji su od početka tu samo zbog jednog i zbog ničeg drugog“, zaključila je Stefany s punom podrškom novopečene Gazdarice Farme, Jelene. Kritiziranje Dvine potrajalo je cijelo poslijepodne, te se nastavilo do kasno u noć, kad su se djevojke povukle u Gazdaričine odaje na noćnu dozu nesmetanog ogovaranja. Ako se ispostavi da Dvina zaista ima pakleni plan za pobjedu, i da optužbe djevojaka i Jure Gašparca na njezin račun nisu samo puste tlapnje, u finalu bi se mogla naći s Hanom, jer "bosanska Paris Hilton" također ima pobjedničke ambicije. Iako ne vjeruje da bi mogla pobijediti i biti izabrana za pobjednicu, prvenstveno zbog toga što nije Hrvatica, priznala je kako joj je najveća želja da ostane do kraja showa.

Jelena marljivo lobira sama za sebe

Kako bi se malo odmorila od planova kako će se koga riješiti i kada (Stef i Jelena su izračunale kako su do kraja ostala tri dvoboja, što je i više nego dovoljno vremena da Dvina završi svoju farmersku karijeru), Jelena je odlučila farmere i gledatelje, ukoliko su kojim slučajem to zaboravili, podsjetiti kako je ona prava fatalna žena i kako joj je rijetko koja ravna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa Stefany je raspredala o svojim bivšim dečkima, te joj objašnjavala kako je muškarci neprekidno opsjedaju, izjavljuju ljubav i nazivaju telefonom. "Oni su kao mala djeca. Ovaj kaže 'ona mene voli', a drugi obrnuto! Stalno su me zvali, skoro sam završila na psihijatriji!", ispričala je Štefici kakve je muke muče u vanjskom svijetu.

Nezadovoljstvo i napeta atmosfera među farmerima ispunjava svaki trenutak njihovog slobodnog vremena. Nakon relativno mirnog prošlog tjedna, u kojem je napetost kulminirala izjavama poput "ništa ovo nije vrijedno živaca, a kamoli novaca", farmeri su nastavili u revijalnom tonu. Pokazujući očitu nostalgiju prema blagodatima modernog života koji im sve više fali, počeli su Farmu uspoređivati sa zatvorom najstrožeg tipa. "Osim što u zatvoru možeš uzeti telefon i nazvati koga god hoćeš i tko ti već od obitelji i prijatelja nedostaje", negodovali su, zaboravljajući valjda da su na seoskom imanju - svojevoljno.

V.V.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara