Stjuardesa otkrila tajnu igru kojom kabinsko osoblje zeza iritantne putnike

Stjuardesa otkrila tajnu igru kojom kabinsko osoblje zeza iritantne putnike
Foto: Instagram

STJUARDESE često rade duge i iscrpljujuće smjene pa mnoge od njih nerijetko nalaze zabavne načine kako bi ih učinile zanimljivijima.

Jednostavan način za to izvođenje je psina s putnicima. U nedavnom intervjuu, bivša članica kabinske posade otvorila se o trikovima koje je koristila za iritantne putnike, piše Daily Star.

Shawn Kathleen, kreatorica popularnog Instagram računa Passenger Shaming, otkrila je detalje o maloj igri - priznala je kako se znala našaliti s nepristojnim mušterijama.

No umjesto da bude direktna s onima koji su joj testirali strpljenje, odlučila je radije biti škrta kad ih je servirala. "Uzela bih čašu i nagrabila puno leda pa kad bih ulila sok, bilo bi ga dvije žličice", priznala je bivša stjuardesa za Yahoo! Travel.

Iako je ovaj mali oblik osvete zabavan za stjuardese, čini se kao poprilično bezazlena taktika. Ako putnik baš ne umire od žeđi, vjerojatno ne bi ni primijetio.

No to nije jedini oblik zabave kojim kabinsko osoblje krati vrijeme. Prije toga, otkrivena je još jedna igra kojom se zabavljaju - cheerio. Na forumu stjuardesa, zaposlenice su otkrile da koriste tajnu aktivnost kako bi privukle pažnju zgodnih putnika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PRO TRAVEL TIP: When flight attendants come through the cabin holding a bag asking for trash...and you don’t partake — you’re a dick. ✈️😂🍆💁🏼‍♀️ JUST HAND THEM YO’ SHIT, FFS. 🙏🏼 #dontdelaythenextflight 👎🏼 #FLYINGISNTREALLYTHATHARD ✈️😘 [purchasing a ticket doesn’t entitle you to treat the $100M aircraft like a dumpster] 📸: @_ifixplanes_ 🔧🙌🏼 • • • #passengershaming #flyingfeet #NOPE #instagramaviation #airplaneetiquette #frequentflyer #crewlife #sassystew #aviation #cabincrew #avgeek #cabincrewlife #flightattendant #flightattendantlife #stewardess #flightattendantproblems #travel #flightattendants #instapassport #aviationgeek #FAlife #airtravel #travelgram #traveltips #pilot #pilotlife #travelling #frequentflier

A post shared by Passenger Shaming (@passengershaming) on

Australka je objasnila: "Postoji zabavna igra koju možete igrati kad se putnici iskrcavaju. Kad stojite tamo i pozdravljate ih s 'bok-bok, hvala, doviđenja', kad vidite nekoga tko vam se sviđa kažete mu 'cheerio'."

"To radite s prijateljicom i izazov je održati ozbiljno lice."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara