Što je novo na Novoj TV?

Bosanski pjevač jednako omiljen i u Hrvatskoj, Hari Varešanović, odnosno Hari Mata Hari, gostuje u emisiji "Nad lipom 35", u kojoj će otpjevati svoje najveće hitove. Tako će u lokalu s poznatim "mušterijama" otpjevati "Domine", "Ružmarin", "Bilo je lijepo dok je trajalo" i, naravno, neizbježnu "Lejlu". Ova zabavna emisija već neko vrijeme bilježi odličnu gledanost, pa se na Novoj TV nadaju kako će bosanska zvijezda i sljedeće nedjelje, kad je na rasporedu, prikovati gledatelje za male ekrane.

Dok se snimanje emisije "Nad lipom 35" nastavlja, humoristična serija "Cimmer Fraj" završila je sa snimanjem prve sezone. Pod redateljskom palicom Silvija Jasenkovića snimljene su sve epizode koje će gledatelji imati priliku pratiti do početka lipnja. Na slavljeničkom okupljanju ekipe koja je stvarala seriju atmosfera je bila jednako dobra kao i za vrijeme snimanja. "Dok smo snimali neku scenu, uhvatio bi nas takav histeričan smijeh koji jednostavno ne može prestati. Znate i da cijela ekipa čeka i ponavljaju zbog vas, ali jednostavno je tako zarazno", kaže Arijana Čulina, odnosno Anđa, vlasnica hotela na jadranskoj obali.

Enis Bešlagić ipak nije bio toliko žalostan zbog prestanka snimanja serije. Nedavno je posato otac, pa će konačno imati vremena za obitelj, iako najzaposlenijeg bosanskog komičara još čeka angažman u "Našoj maloj klinici", koja se snima u Ljubljani. Osim toga, sa Zuhrom radi na pripremi nove humoristične serije, tako da je sigurno da ćemo ga uskoro gledati i u nekim novim projektima.

Osim o zabavnim emisijama, s Nove TV stižu vijesti o još jednom novom pothvatu - ta će televizija od početka veljače emitirati tri sata uživo u udarnom terminu. Blok će počinjati u 18 sati s "Kontaktom" Hloverke Novak Srzić, slijedi Dnevnik Nove TV, a u 20 sati počinje "Večernja škola: Praksa" autora Željka Pervana. Emitiranje trosatnog programa uživo i to svaki dan zahtjevan je projekt, no s Nove TV poručuju kako su dorasli tomu.

"Tehnički smo najmodernija televizija, prvi smo na tržištu počeli s digitalnim emitiranjem i programom u tapeless sustavu. Zahvaljujući paralelnim sustavima nema bojazni da će gledatelji zbog bilo kakvih nepredviđenih situacija ostati bez slike", kaže direktor tehnike Miljenko Logožar.

Tako se prva privatna televizija u Hrvatskoj novim konceptom još jednom sprema na konačno osvajanje domaćeg gledateljstva. Hoće li gledatelje uspjeti "oteti" HTV-u i RTL-u, koji su dosad redovito imali bolje rezultate, znat ćemo uskoro, kad ćemo vidjeti imaju li spektakularne najave s Nove TV utemeljenje u stvarnosti.

D.K.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara