Što Seve (ne) nosi ispod haljine?

NOVOGODIŠNJI program državne televizije i ove je godine napravljen po dobrom (?) starom receptu - red glazbe  pa malo humora  i tako do sitnih jutarnjih sati. Osim Zdravka Čolića, zvijezda snimanja blagdanske emisije bila je, naravno, Severina, koja je prisutne oduševila glasom i izgledom, a je li ružičasta haljina bila jedino što je na snimanju odjenula, procijenite sami. Donje rublje je, ako niste znali, potpuno out.

Unatoč upozorenju liječnika, koji su joj savjetovali dva mjeseca poštenog odmora, Severina opet nastupa punom parom. Tako je, nakon Solarisa i dobrotvorne aukcije namještaja, zasjala na snimanju HTV-ove novogodišnje emisije, te otpjevala "Ajde, ajde zlato moje" i "Iznad Tešnja zora sviće". U maniri prave zvijezde, donje je rublje ostavila doma  pa su pogledi znatiželjnika bili usmjereni uglavnom prema njenim oblinama - uz dužno poštovanje njenom glasu i repertoaru.

Pozornost je u HTV-ovom studiju Anton Marti privlačio i Zdravko Čolić, jedan od najpoznatijih izvođača ex-yu scene, čiji je rujanski koncert u Zagrebu otkazan zbog organizacijskih propusta. Poznati šarmer u metropolu je došao odlično raspoložen, ističući kako mu je žao što je dugo očekivani koncert propao. "Nadam se da će se moj koncert u Zagrebu ipak realizirati u dogledno vrijeme", rekao je na snimanju, a interes medija pokazao mu je kako na našem tržištu za njegovu glazbu i dalje vlada veliki interes.

Na Staru godinu HTV-ovim će gledateljima, između ostalih, pjevati: Oliver, Magazin, Goran Karan, Jacques, Nina Badrić, Gabi Novak, sestre Husar i brojni drugi poznati izvođači. Uz tradicionalno najljepšu Severinu, poglede je plijenila i Natali Dizdar, čiji su stil naveliko hvalili za vrijeme snimanja.

D.K.
Foto: HRT

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara