Student u domu na Savi ukrasio auto za advent pa postao hit među kolegama

Student u domu na Savi ukrasio auto za advent pa postao hit među kolegama
Foto: Martin Stojčević

NAČIN na koji je student Martin Stojčević odlučio donijeti malo blagdanskog duha u Studentski dom Stjepana Radića oduševio je brojne njegove kolege i sustanare. 

Naime, Martin je tijekom adventa lampicama ukrasio svoj automobil, a otkrio nam je da je dobio puno više pozitivnih komentara nego što je to očekivao. 

"S obzirom na to da sam iz Pule, tu u Zagrebu nemam svoj 'pravi' dom i nisam znao što da okitim pa sam okitio ono jedino što je moje, auto. Taman na dan kad je počeo advent mi je pala ta ideja na pamet i nisam očekivao ovoliko pozitivnih reakcija, studenti se slikaju pored auta, poslušaju božićnu pjesmu i nastave dalje", rekao je Martin za Index. 

Dodao je i da se kolegama toliko svidio auto da ga pitaju i za vožnju. 

"Jučer je auto bio parkiran ispred kafića na Savi i konobari su također gledali i nasmijao ih je auto. Drago mi je bilo kada smo ušli u prostor studentskog doma Stjepan Radić, studenti su vidjeli s prozora i dolazili dolje te pitali koja je cijena vožnje. Odgovorio sam da je nekad besplatna, a nekad je cijena tri nove baterije za lampice. Nadam se da će što duže ostati na autu i da ih nitko neće skidati preko noći", zaključio je on. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara