Suprug Amy Winehouse priznao krivicu za brutalni napad

PROBLEMATIČNI suprug britanske pjevačice Amy Winehouse na svom posljednjem saslušanju priznao je krivicu za napad i urotu. Zajedno s prijateljem Michaelom Brownom u ljeto 2006. godine Blake Fielder-Civil napao je i pretukao Jamesa Kinga, vlasnika londonskog puba Macbeth, nakon čega mu je ponudio 200.000 funti kako bi povukao optužbe i otišao u Španjolsku dok se "stvari ne smire".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Iako je u početku tvrdio da nema "nikakve veze s tim i nema pojma zašto njega optužuju", Blake se očito dozvao pameti i priznao krivicu za brutalni fizički napad na Jamesa Kinga. Blake bi za ovaj napad mogao dobiti oko tri godine zatvorske kazne, ali cijelu stvar pogoršava činjenica da je žrtvu napada pokušao podmititi što se smatra ometanjem istrage, a s obzirom da je to u Britaniji strogo kažnjivo, mogao bi dobiti maksimalnu kaznu od pet godina zatvora. Blake se u zatvoru nalazi od studenog prošle godine gdje čeka suđenje, a do sada je imao nekoliko saslušanja.

Na neke od njih pojavila se i Amy koja tijekom cijelog saslušanja Blakeu neprestano šapuće na uho i šalje mu poljupce, a kada ju je sudac nekoliko puta upozoravao zbog ometanja suđenja, pjevačica ga je usporedila saMickeyjem Mouseom, a sud s Disneylandom, nakon čega je demonstrativno i teatralno izjurila iz sudnice. Amy i Blake vjenčali su se u svibnju prošle godine na iznenadnoj ceremoniji u Miamiju, a većinu jednogodišnjeg braka par je bio razdvojen, jer je Blake završio u zatvoru. To je ostavilo traga na Amy koja je samo još dublje zaglibila u svijet droga i alkohola što je uzelo svoj danak na njezinom izgledu. Unatoč slojevima pudera kojima to očajnički želi prekriti, jasno se vidi kako je Amyino lice prepuno ožiljaka i krasta, a liječnici su je počeli upozoravati da bi takvo stanje naposljetku moglo rezultirati oboljenjem od gangrene.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara