Surie Cruise Bostonom nabadala u minijaturnim štiklicama!

Tekst: Vanda Voloder
Foto: JLP

MALENA, trogodišnja Suri Cruise ovih dana po Bostonu, gdje trenutno boravi s roditeljima, zaustavlja promet hodajući cestom u minijaturnim, posebno za nju napravljenim štiklicama! Iako su joj tek tri godine, Suri je definitivno već odavno zaradila epitet najtabloidnijeg djeteta u Hollywoodu, pokraj kojeg se banda iz jata Jolie-Pitt čini kao mačji kašalj, a Madonnina Lourdes kao zadnja klinka iz vrtića.

Showbiz, lifestyle ili čista bizarnost?

Jedna od najučestalije fotografiranih celebrity beba, čini se, prerano je odrasla. Iako ove potpetice broje tek oko tri, četiri centimetra (slobodna procjena), djeca njezine uzrasti ne bi im smjela ni primirisati - s tim će se složiti svi pedijatri ovoga svijeta. I dok se mi pitamo treba li ovaj članak smjestiti u rubriku showbiz, lifestyle ili pak bizarnosti, kada bi je slučajno imali, američki tabloidi naslađuju se situacijama kojima ih Tom i Katie svakodnevno bombardiraju, a malenoj Suri već traže prvu filmsku rolu i dečka.

Iako, taj bi scenarij, sudeći prema vijestima i fotkama koje nam preko bare svakodnevno dolaze, bolje odgovarao Surinoj majci, Katie Holmes, koja se ovih dana sve više osjeća kao zatvorenica, a manje kao zvijezda zlatnog kalibra. Nije mlada kao Suri, ali godine je još uvijek nisu uzele, taman joj je dovoljno da polako odleprša iz (zlatnog) kaveza svojeg mužića, po mnogima najvećeg holivudskog dječaka.

Tom se šepiri pred novinarima, Katie polako "propada"Vijest koja je jučer obišla tabloide, a mi smo je uredno prenijeli, ionako samo ide u prilog priči koja govori da Cruiseovima u braku već odavno ne cvjetaju ruže. Štoviše, Cruise se pred tabloidima više ne može opravdati ni neumjesnim, gotovo divljim, fanatičnim ponašanjem, a ugled među holivudskim moćnicima, ali i običnim građanima, kroz nekoliko proteklih sezona nije mu uspjela spasiti ni svemoćna Oprah.

I dok njegova curica javno šeće gradom onako kako smo mi, retro djevojke, to radile tajno, u maminim štiklama u rijetkim trenucima samoće, Toma nimalo ne zabrinjava što scijentologija kaže o tome. I nema veze, mnogi se slažu, kao da javno mnijenje na ponašanje slavnog para može ikako utjecati! Kao što je to, recimo, slučaj kod nas. Hollywood je jedno, a Zagreb nešto sasvim drugo, čak i najtvrdokorniji sanjari ove činjenice svakim danom sve su svjesniji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara