Susan Boyle je usamljena i traži dečka

Susan Boyle je usamljena i traži dečka

Tekst: B.M.
Foto: JLP

GLAZBENA senzacija Susan Boyle bori se sa svojom novostečenom slavom te joj treba muškarac s kojim bi podijelila sve novostečene životne blagodati. Donedavna usidjelica iz Škotske postala je velika pjevačka zvijezda nakon što je snimila svoj debitantski album "I Dreamed A Dream". No, unatoč sadašnjem luksuznom načinu života, Boyle sada samo želi dečka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je to zaista jako tužno. Susan trenutno ima svijet pod nogama, ima novac i slavu, no u ovom trenutku to joj ništa ne znači. Jedina stvar koju Susan trenutno želi je ljubav. Najveća želja joj je pronaći nekog s kim će moći podijeliti svoj uspjeh te tko će joj pružati podršku u teškim vremenima", izjavio je njezin brat.

Njezin brat Gerry dodao je da će njezina obitelj uvijek biti uz nju, no ona sama želi nekog posebnog u životu, a oni smatraju da joj netko i treba. "Susan može jesti u vrhunskim restoranima, putovati svijetom i spavati u najboljim hotelima, no to joj ništa ne znači ako nema nikoga s kim bi dijelila posebne trenutke", rekao je i zaključio da situacija u privatnom životu nadarene pjevačice nije bajna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara