Šutljiva ljepotica Megan Fox snimila spot za Armani

Tekst: P.R.
Foto: Armani

ONA JE Megan Fox, a njezin je posao da bude lijepa i da se slika i snima za kampanju Armanijeva donjeg rublja, čije je zaštitno lice. Najvažnije od svega, njezin je posao da šuti.

Lijepa Megan posljednjih se dana pojavljuje u reklamnim kampanjama više nego ikad. Osim što je zaštitno lice donjeg rublja za Emporio Armani, Megan je snimila i reklamu za Motorolu premijerno emitiranu tijekom finala američkog nogometa, a i jedni i drugi oglašivači shvatili su da je za dobar plasman proizvoda dovoljno skinuti seksepilnu glumicu. Shvatili su i da je njezin posao da bude lijepa i šuti, stoga ova američka ljepotica u oba spota nije progovorila ni riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Megan je mlada i seksi i puna duha", rekao je slavni Giorgio Armani o Amerikanki koja je u njegovu modnom kraljevstvu naslijedila Victoriju Beckham.

Iako je nekoliko puta proglašena najseksepilnijom ženom na svijetu, Megan je navodno vrlo naporna i razmažena, a njezini kolege ne skrivaju da ne vole raditi s njom. Za prozivke Megan ne mari previše već samo odgovara: "S ovakvim tijelom mogu što želim".
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara