Sutra je Majčin dan, a ovo su pokloni koje možete kupiti u zadnji čas

Sutra je Majčin dan, a ovo su pokloni koje možete kupiti u zadnji čas
Foto: Instagram

SVIM majkama sutra će čestitka i zagrljaj sigurno biti dovoljni, ali ne bi bilo loše mamu obradovati sitnicom za Majčin dan. Majčin dan u Hrvatskoj se slavi druge nedjelje u svibnju, a nije kasno da sutra isplanirate izvesti mamu na kavicu i kolač ili joj kupiti neki poklon koji će je razveseliti.

Cvijeće je uvijek dobra ideja. Iako je od doba kada ste iz vrtića donosili crteže i papirne cvjetove odavno prošlo, mami će cvijeće i od odrasle djece izmamiti jednak osmjeh na lice.

Složite joj album novih zajedničkih fotografija. U doba kada je izrađivanje fotografija postalo totalno staromodno, mamama će značiti nekoliko fotki s vama koje se neće zagubiti na mobitelu ili slučajno izbrisati iz memorije.

Mirisna kupka za umorne mame također je odlična ideja. Bilo da se radi o perlicama za kupanje, mirisnom čaju ili morskoj soli, što god poklonili vašoj majci kako bi uživala u čarima pune kade, bit će vam zahvalna. A ako joj za to vrijeme i pospremite stan, pamtit će to zauvijek.

Ako izvedete mamu sutra na ručak i oslobodite je kuhanja nedjeljom i pritom se dobro ispričate i nasmijete s njom, vjerojatno ćete je napuniti energijom za cijeli sljedeći tjedan. Pokažite svojim majkama da ih volite. Mnogi bi sve dali da to mogu napraviti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara