Sve shvaća i vidi (te zbog toga jako pati): Ovo je najinteligentniji horoskopski znak

Sve shvaća i vidi (te zbog toga jako pati): Ovo je najinteligentniji horoskopski znak

Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

OSOBE rođene u horoskopskom znaku Riba vide, osjećaju i znaju ono što drugi ni ne primjećuju. To mogu zahvaliti svojoj dubokoj intuiciji i empatiji zbog koje sve osjećaju mnogo dublje nego ostali horoskopski znakovi.

Ribe će osjetiti kad druge nešto muči i to duboko proživjeti kao da se događa upravo njima. Kada drugi od njih nešto pokušaju sakriti, Ribe će znati o čemu je riječ jer će ih intuicija navesti na pravi trag te se upravo zbog toga smatraju možda i najinteligentnijim horoskopskim znakom. 

Ribe su od svih horoskopskih znakova najsposobnije razumjeti i shvatiti stvari, događaje i ljude oko sebe, a često zbog toga pate više od svih ostalih - Ribe razumiju i one najgore ljudske postupke te veoma teško mogu nekoga osuditi ili odbaciti od sebe, čak i nakon što ih povrijedi.

Ribe su uvijek oslanjaju na svoje osjećaje te se zbog toga teško snalaze u stvarnosti, često previše maštaju i žive u snovima, no kada trebate savjet ili samo nekoga tko će razumjeti - nećete pogriješiti ako se obratite Ribi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara