Svi putevi vode na Cro a Porter

U Paviljonu 2 Zagrebačkog velesajma sutra započinje deveti Cro a porter, koji će do 21. travnja predstaviti kolekcije za aktualnu sezonu proljeće/ljeto 2007., čime ova modna manifestacija odgovara na zahtjeve domaćeg tržišta. Svoje će kolekcije, između ostalih, predstaviti Amarie, Boris Pavlin, Ivona Martinko, Leonarda Boban, Toni Rico, Tihomir Krznarić i mnogi drugi. U sklopu programa PLATFORM@ svoje će modne kolekcije predstaviti nova dizajnerska imena, čime Cro a Porter nastavlja tradiciju prezentiranja novih snaga na našem tržištu, koje u posljednjih nekoliko godina doživljava pravi zamah.

Xenia Design jedina predstavlja kolekciju za predstojeću sezonu jesen/zimu 2007./'08., koju će predstaviti i na svjetskom tržištu, dok modni studio Budoir priprema reviju večernjih haljina za djevojčice nazvanu Little Miss Budoir. Matija Vujica, tradicionalno, donosi kostimografski spektakl, a Leonarda Boban na svojoj će reviji u ulogama manekenki ugostiti brojne poznate dame s kojima već godinama surađuje.

Modni dizajneri i organizatori Cro a Portera pokrenuli su humanitarnu akciju, kojom prikupljaju sredstva za Zakladu Ana Rukavina - osim od prodaje ulaznica i propusnica, novac će se izdvajati i od strane dizajnera, točnije, zarada od jednog odjevnog predmeta iz svake kolekcije ići će u humanitarne svrhe.

Modnom pistom Paviljona 2 prošetat će i međunarodne manekenske zvijezde, točnije, braća Branimir i Damir Vladušić i Adrijana Dejanović, a pred zagrebačku publiku nakon nekoliko godina vraća se i Morana Paj. Uz modne revije, u klubu Gallery održavat će se After Fashion partyji, na kojima će domaću modnu kremu i ostale zainteresirane zabavljati domaća, ali i međunarodna glazbena imena.

D.K.
Foto: G.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara