Svizac protiv imitatora: Boris Kosmač ispao iz Farme

Svizac protiv imitatora: Boris Kosmač ispao iz Farme

IMITATORU i vlasniku brojnih licenci izbora ljepote nije po drugi put uspjelo "preživjeti" u borbenom ringu Farme - izbacio ga je Alen Macinić, što su ostali kandidati i očekivali vidjevši da su "popularnog Svisca" gledatelji odabrali kao osobu koju više ne žele gledati u emisiju. 

U borbenoj areni ponovo je završio Boris Kosmač kojemu, na račun prošlotjedne borbe s Deenom stalno pjevaju "I Will Survive". Natjecatelji su se iznenadili kad su doznali da je drugi dualist Alen Macinić, koji je prošlog tjedna obnašao dužnost Gazde, i to prilično uspješno - s obzirom na bizarne situacije i bisere s kojima se susretao.

U dvoboju snage cilj je bio prepiliti gredu na kojoj sjedi protivnik, a pobjednik je onaj koji protivnika sruši na pod. Alenu je trebalo nekoliko minuta da prepili gredu na kojoj je sjedio Boris, kojem je ova izgubljena igra šlag na kraju svih nesretnih događaja iz protekla dva tjedna. Borisu je preostao još samo jedan zadatak na Farmi – na papirić napisati tko će biti sljedeći Gazda Farme.

Puno priče, malo akcije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tjedna emisija Farme zapravo je najslabija karija ovog showa koji je, unatoč sumnjivom zvjezdanom statusu većine, ipak "ubo" nekoliko zanimljivih situacija. Osim prisjećanja događaja iz proteklog tjedna, kao što su vrijeđanje Stefany, Hanino koketiranje, odnos Alena i Josipe, požar itd., pred kamere se vratio Fuad Backović Deen, kojeg je prošlog petka večerašnji gubitnik Kosmač porazio u ringu.

Deen je, posve očekivano, Novoj TV prigovorio da ga je "nije prikazala u najboljem svjetlu, a tako je ispalo jer je sve loše montirano". Priliku da se javnosti predstavi uživo Deen je iskoristio maksimalno, pa je cijelu priču oko Farme zaključio riječima: "Nek' svi pričaju što hoće, jebe mi se!".

Pridružila mu se Vlatka Pokos i s njim otpjevala "Poljubi me", pjesmu koju nazivaju najboljim uratkom iz opusa obaju glazbenika. "Odrasla sam na selu Sokolovac pored Koprivnice. Mada moja baka nije imala krupnu stoku, upoznala sam se s mnogim domaćim životinjama, iako mi je najteži posao na selu bio okopavanje krumpira. Kada bih bila na farmi s kandidatima, najteže bi mi bilo s higijenskim uvjetima. A što se outfita tiče, ne bih nosila štikle. Evo, iskoristit ću priliku i razbiti predrasude o sebi – volim sportski stil, tenisice, trenirku i ostalo!", rekla je Vlatka.

D.K., L.V.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara