Talk show Doris Dragović - Svilanov odgovor na "Piramidu"

Talk show Doris Dragović - Svilanov odgovor na "Piramidu"

DIREKTOR programa Nove TV Siniša Svilan za listopad je najavio nekoliko novih projekata kojima će se upustiti u borbu za gledatelje s HTV-om i RTL-om, a jedan od njih biti će talk show kojeg će voditi pjevačica Doris Dragović.

I dok HTV priprema originalni game talk show "Piramida" u produkciji Dubravka Merlića i Željke Ogreste, a RTL postiže nemalu gledanost sa talk showom "Sanja", na Novoj TV ipak su se odlučili za, blago rečeno, skromniju varijantu.

Kako doznaje Večernji list, tjedni talk show nazvan "Jedan na jedan" (nećemo nagađati jesu li ime "posudili" od Indexovog servisa za upoznavanje) osmislio je estradni menadžer Edwin Softić, koji će producirati show u suradnji s producentskom kućom "Kormedia".

Softić je najavio kako će svaka emisija trajati 50 minuta, a voditeljica Doris Dragović u tom bi vremenu trebala ugodno čavrljati s poznatim gostima iz svijeta estrade, sporta, kulture pa i politike. Ništa novo na televiziji, rekli bismo, a dodatni "čar" cijeloj priči daje Softićeva najava da će se u showu izbjegavati "traževe, žutilo i prizemne provokacije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne bismo htjeli zvučati kao zloguki proroci, ali ako Svilanu nije jasno da je "Jedan na jedan" unaprijed osuđen na propast bude li realiziran prema Softićevim najavama, možda bolje da potraži neki drugi posao.

Nezanimljiva voditeljica čija je glazbena karijera već dulje vojeme na zalasku, forma emisije iskorištena bezbroj puta, nedostatak bilo kakve provokacije gostiju – ne znamo za vas, ali nama ovo zvuči posve negledljivo.

No, možda Svilan zna nešto što mi ne znamo, naprimjer da Novu TV najviše gledaju sredovječne domaćice u predinfarktnom stanju, kojima je liječnik preporučio izbjegavanje bilo kakvih uzbuđenja.

N.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara