Tarik Filipović poučavao ritualu točenja

U ZAGREBAČKOM Cinestaru počelo je predstavljanje jedinstvenog načina točenja Stelle Artois, kojom se javnost želi upoznati s jedinim ispravnim načinom točenja piva.

Tarik Filipović, kao veliki ljubitelj Stelle Artois, predstavio je posjetiteljima Cinestara novu dimenziju užitka u vrhunskom pivu. Pod stručnim vodstvom Nene Gereša, stručnjaka za točeno pivo Zagrebačke pivovare Tarik je usvojio stroge korake rituala točenja Stelle Artois.

Nakon usvojene vještine Tarik je okupljenim posjetiteljima sam predstavio ritual točenja i uz točenu Stellu Artois pozvao sve okupljene kino posjetitelje da se sami okušaju u ovoj vještini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ritual točenja Stelle Artois odraz je stremljenja savršenstvu jer vrhunsko pivo zaslužuje vrhunski tretman. Pravilnim se točenjem postiže optimalna koncentracija ugljičnog dioksida zbog čega konzumacija nema za posljedice osjećaj težine u želucu i pospanost. Pažnja se posvećuje i gustoći i visini pjene koja sprječava dodatno stvaranje ugljičnog dioksida i zadržava plemenitu aromu i vrhunski okus piva.

Akcija predviđa i nagradu igru u kojoj će posjetitelji Cinestara imati priliku osvojiti ekskluzivnu nagradu – kućni točionik PerfectDraft. Ovaj kućni točionik predstavlja inovaciju na globalnom tržištu, a uskoro će biti dostupan i na domaćem tržištu.

Tarik Filipović s velikim je zanimanjem za PerfectDraft otkrio kako se definitivno radi o predmetu želje svakog muškarca i siguran je da bi svakom muškarcu prijatelji zavidjeli na ovom jedinstvenom uređaju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara