Tatjana Jurić kreće stopama Tyre Banks i Heidi Klum

TATJANA JURIĆ, televizijska voditeljica koju smo do sada imali prilike gledati u RTL-ovu TV magazinu "Exploziv", upustila se u još jedan projekt u kojemu ima priliku postati hrvatska Tyra Banks. Riječ je o zabavnom showu "Hrvatski top model", koji se u posljednjih nekoliko godina emitira na 30 televizijskih postaja diljem svijeta, a u svakoj od zemalja podržan je od strane samog vrha modne industrije.

Top model Tyra Banks od 2003. zaštitno je lice američke inačice spomenutog showa, "America's next top model“, dok Heidi Klum tu laskavu titulu nosi u Njemačkoj od početka 2006.godine.

Tatjana će, zajedno s gledateljima showa, imati priliku pratiti natjecateljice na njihovom putu od "djevojke iz susjedstva“ do top modela, a na kojemu će se međusobno natjecati kroz mnoge izazove osmišljene na temelju odricanja - iznimno zahtjevne strane manekenskog posla.

Kako najavljuju s RTL-a, show će obilovati "vrućim" temama i aktivnostima, fotografiranjima za kampanje, makeoverima, modnim editorijalima, revijama, intervjuima za novine, castinzima te svim onim s čim se svakodnevno susreću profesionalni top modeli.

"Hrvatski top model“ približit će gledateljima svijet supermodela iza kulisa, a u foto galeriji možete pogledati kako to izgleda kada se Tatjana priprema za odlazak pred fotoobjektiv.

Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara