Teri Hatcher proglašena najglamuroznijom ženom godine

TERI HATCHER ne može pogriješiti, ide joj savršeno. Seksi glumica ovoga puta je "pobrala" nagradu za najglamurozniju ženu godine.

Četrdesetogodišnja "Kućanica" živi kao u snu. Osim što Index.hr svakodnevno piše o njoj, ne izostaju niti poznate svjetske nagrade.

Teri je dobila nagradu za američku glumicu godine za ulogu Susan Mayer u popularnoj seriji i dobila je specijalnu nagradu urednika.

Jo Elvin, urednica časopisa Glamour, koji joj je dodijelio nagradu, izjavila je: "Specijalnu nagradu urednika dobila je žena koja je prošlu godinu obilježila glamurom i uspjehom."

“Ovogodišnja pobjednica je zvijezda serije koja je pobijedila zbog toga što je seksi i duhovita, te je postala globalni fenomen. A razlog zbog kojega smo se na seriju navukli je upravo Teri.” - dodala je Elvin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali dobitnici nagrada su pop pjevačica Rachel Stevens, koja je dobila nagradu za Ženu godine, a Patsy Kensit dobila je nagradu za Glumicu godine.

Zvijezda serije “Seks i grad”, Kim Cattrall dobila je kazališnu nagradu za svoj nastup na West Endu u komadu “Whose Life Is It Anyway?”

Među ostalim dobitnicima su Destinys Child i Usher, koji je osvojio nagradu za muškarca godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara