Tko je Ivana Vida? Operirala je svašta, obožava skupe krpice i svađa se sa svima

Tko je Ivana Vida? Operirala je svašta, obožava skupe krpice i svađa se sa svima
Foto: Davor Javorovic, Igor Kralj/PIXSELL/Facebook

IVANU VIDU hrvatska je javnost prvi put upoznala 2014. godine kad je, tada još pod djevojačkim prezimenom Gugić, postala Miss Dalmacije.

Nekoliko mjeseci kasnije postala je Kraljica Hrvatske, a neposredno nakon toga priznala je da je u vezi s Domagojem Vidom. Otkrila je tada da su "nikad sretniji i jako zaljubljeni" te da održavaju vezu na daljinu jer je on tada igrao za Dinamo Kijev.

Upoznali su se u noćnom klubu, a Vida je tada plavokosu Ivanu osvojio svojom iskrenošću. Početkom rujna 2015. ona i Domagoj dočekali su sina Davida. Ponosni otac prisustvovao je porođaju.

U lipnju sljedeće godine vjenčali su se u crkvi Uznesenja Marijina u Umagu. Mladenka je blistala u vjenčanici sirena kroja s dugim velom, a na vjenčanje ju je dopratio otac. Do crkve se dovezla u limuzini, a pratile su je djeveruše.

Nakon Svjetskog nogometnog prvenstva i njenog pojavljivanja na Instagramu, 25-godišnja supruga nogometaša počela je privlačiti veću pozornost javnosti. Trenutno je prati 115.000 ljudi, a svako malo svojim objavama izazove rasprave.

Najprije je fanovima poručila da zavrnu rukave i počnu raditi jer i njen muž krvavo zarađuje, potom je objavila adresu pratiteljice koja je komentirala izgled njenog muža, a na kraju je narodu dala da anketom odluči žele li da svojoj spremačici da otkaz zbog uništenog džempera od 3500 kuna.

Svoju ljubav prema markiranim krpicama nije skrivala ni prije "afere džemper".

>>>Operirala je "svašta": Pogledajte kako je Ivana Vida izgledala prije 4 godine<<<

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sve najbolje snašo moja!🍀👩🏻‍🌾 Happy Birthday my Queen!👸🏻❤️

Objavu dijeli Domagoj Vida (@domagojvida)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara