Tko o čemu, Alex o seksu: Želim nekoga pošteno izjebati!

ZA OSEBUJNE izjave bivše missice više ne treba čekati da u priču dođe kapljica alkohola - Alex je kolegicama u krevetu pričala o seksu i upoznala ih sa svojim omiljenim pozama, kao i emocijama koje su joj "bitne za vrijeme seksualnog čina". "To mi je onako, za prvi put, ako slučajno nisam dva dana, onda da ga zajašim", iskrena je bila Alex dok su se Jelena i Hana hihotale i djevojku bez dlake na jeziku nazvale "legendarnom".

"Gore, dolje, opa, fak of, sve je moguće... Apsolutno sve je moguće", pričala je Alex prijateljicama na Farmi, pa sad hrvatska javnost konačno zna kako izgleda idealni seks popularne manekenke. Druge sudionice razgovora nisu se očitovale o svojim željama u krevetu, no s obzirom da razgovori na Farmi postaju sve otvoreniji, a priznanja sve šokantnija, seksualne želje Jelene i Hane pred kamerama samo su pitanje vremena.

Vidjevši da Alex otvoreno priča o seksu, Alen ju je pitao: "Postoji li mogućnost za 'ono' na Farmi?". Manekenka je, pogađate, odgovorila potvrdno, pa je Svizac dobio nadu da će do kraja boravka na seoskom imanju ipak doživjeti tako željenu avanturu. Dosad očito još nije shvatio kako cure na Farmi puno govore, ali malo "rade".

.

Ivanu Marić ne muči nestašica seksa, ali opomena mentora Jože nije joj najbolje sjela. "Lisa mora biti čista, mora imati uvijek hrane i vode, i mora ju se očistiti od krpelja ukoliko ih pokupi!", opomenuo ju je Joža, vjerojatno nakon što je i Nova TV dobila priopćenje Prijatelja životinja, koji smatraju da sudionici showa zlostavljaju psa kojeg su dobili na čuvanje i njegu. Farmu je posjetio i veterinar, te veseloj ekipi objasnio kako se pas čisti od krpelja, valjda se nadajući da će se pobunjeni Prijatelji, nakon kratkog tečaja veterine, malo primiriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutra Farmu napušta još jedan stanar, a na farmerima je večeras da odaberu prvog dualista koji će svoje sposobnosti pokazati u dvoboju. Boris Kosmač gostovat će u tjednoj emisiji i, pogađate, pjevati pjesme Josipe Lisac, a veći dio gledatelja se nada kako će se u dvoboju po prvi put naći dvije dame.

Više video zapisa s Farme pogledajte na Video Indexu!

D.K.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara