Tokyo Motor Show: Seksi hostese iz prve ruke

DRUGI dio naše reportaže iz Tokija bavi se temom koja je nezaobilazna kad su u pitanju auto-saloni - uvijek atraktivne hostese. Kako to izgleda u dalekom Tokiju otkriva naš novinar, čije je iskusno oko u trenucima slabosti pobjeglo s limenih ljepotana na rasne japanske ljepotice.

Automobili u sjeni hostesa

Tokyo Motor Show ne stavlja u prvi plan hostese, za razliku od nekih provincijskih salona automobila u kojima se uglavnom prikazuju već odavno predstavljeni modeli koji već voze cestama. Međutim i pored svih automobilskih zanimljivosti, samo bi robot mogao ostati ravnodušan na istočnjačku ljepotu i šarm kojima su okružene prikazane limene kutije.

Nije ovo jedan od onih salona koji djeluje kao da je tema meka pornografija, a ne automobili. Nema tu poluprozirnih "majičica" bez grudnjaka niti tzv. silikonske ljepote. Međutim, suknjice su tipično japanski kratke, a zdrava prehrana rezultira izostankom celulita.

Najveći adut je svakako osmijeh, nema tu namrštenih ili umišljenih fatalnih ljepotica. Još jedno iznenađenje za neupućene: nisu sve Japanke sitne i niske, ima ih dosta i poprilično visokih.

Čast ostatka svijeta branila je samo daleka rođakinja Steffi Graf, predstavnica njemačke ljepote s VW izložbenog prostora. Nego, nema smisla puno vremena trošiti na riječi kad su u ovom slučaju fotografije puno sadržajnije.

Foto i tekst: D.U.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara