Tom Cruise na setu "Wichite" kopao nos

Tekst: V.V.
Foto: JLP

FOTOGRAFIJE s filmskog seta novog filma Toma Cruisea i Cameron Diaz u hipu su obišle svijet. Agilni paparazzi uspjeli su uhvatiti Toma Cruisea kako "kopa nos", što je prema Cruiseu ionako negativno raspoloženoj javnosti sjelo kao - naručeno! Cruise i Diaz u Bostonu trenutno snimaju komediju "Wichita", u kojoj se Tom pojavljuje u ulozi tajnog agenta koji pokušava zavesti slatku Diaz, a Cruiseu je ovo prva uloga otkako je "Valkira" prošle godine pokupila dvojake kritike publike i struke.

U međuvremenu, fotografije privatnog bostonskog života glumačkog para Cruise-Holmes obilaze tabloide, koji ovih dana učestalo nagađaju o stanju u kojem se nalazi njihov brak. Neki tvrde da je "sve po starom", odnosno, da Tom i dalje ugnjetava Katie, a oni hrabriji kuloarske tračeve o raspadu idile već su pokrenuli.

Kao dokaz ove tvrdnje priložili su i njihove "zajedničke" fotografije, odnosno, nedostatak istih. Prativši obje polovice poznatog para zaključili su da ne samo da se rijetko viđaju, već i da jedva dijele krov nad glavom te da, dok se Tom šepiri pred još uvijek vjernim obožavateljima, Katie dane provodi uglavnom sama, odnosno, u društvu zaštitara i kćeri Suri.

Trogodišnja Suri Bostonom nabada u štiklicamaA i Suri, koliko god malena bila, pažnju tabloida izaziva gdje god se pojavi; nedavno se baš Bostonom prošetala u minijaturnim srebrnim, posebno za nju rađenim, štiklicama, što je izazvalo bijes pedijatara i zabrinutih američkih roditeljskih udruga. Ali Suri, najpoznatije dijete tabloida, za svoj status u javnosti ne mari, niti ga je svjesna, iako joj ovi već i dečka traže, jednako kao i njezinoj majci, koja je, ne zaboravimo - još uvijek u braku! I to s čovjekom koji slovi za najvećeg čudaka Hollywooda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara