Tom Cruise se ženi s Katie Holmes?

LJUBAV poznatog glumca i njegove petnaest godina mlađe kolegice najvjerojatnije će se okruniti brakom. Sumnje golicaju i Katine izjave o njihovoj beskrajnoj ljubavi i njeno priznaje da joj Tom nedostaje čim izađe iz sobe.

Par je zajedno tek dva mjeseca, a da su sumnje opravdane potvrdila je i sama Katie: "Gledajte, ne mogu vam lagati. Tom i ja smo razgovarali o tome. Ali, svaki put kad me to pitate, izmamite mi osmjeh na lice."

"Toliko sam zaljubljena u njega da je to jedino do čega mi je stalo. On je najatraktivniji muškarac na cijelom svijetu. On je moja sreća, prekrasna je osoba, a nedostaje mi čim izađe iz sobe." - izjavila je Katie.

Ljepotica koja se proslavila ulogom u "Dawsons Creeku" o svojoj ljubavi govori na svakom koraku, a poslijednji put je o tome pričala na premijeri svog filma "Batman Begins".

Prošli mjesec, Tom Cruise je priznao da želi oženiti mladu glumicu. glumac, kojem su 42 godine, 15 je godina stariji od svoje nove ljubavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim je razočarati. To ću s njom uskoro raspraviti. Iskreno, ovakvo iskustvo koje sam doživio s Katie, do sada nikada prije nisam iskusio."

A o tome što je to što je Tom iskusio, možete sami, iz priloženog zaključiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara