Tony Cetinski nastupio na pet koncerata u veljači, posebno zapalio Slovence

Foto: Press fotografije

VELJAČA je za Tonyja Cetinskog bila radna i jako uspješna. Naime, glazbenik uspješno radi, puni dvorane i uživa sa svojom publikom koje ima u cijeloj regiji. Nastupio je tako na koncertima u Mariboru, Novom Mestu, Ljutomeru i Tuzli. Danima se tražila karta više za koncert u Slovenskom narodnom kazalištu u Mariboru. Posebnim koncertnim programom, koji je prilagodio mjestu nastupa, Tony i publika uživali su u trosatnom druženju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Maribora, Tony se nastavio družiti sa svojom publikom u Sloveniji i koncerte je održao u dvorani Novom Mestu. Tony je priznao da je fasciniran publikom u dvorani, koja je sa njim pjevala od prve do zadnje pjesme dva sata. Na krilima uspješnih koncerata Tony je nastavio nastupe u Sloveniji i 12. veljače družio se sa publikom u Ljutomeru. Bio je to koncert u ime dana ljubavi, a Tony je svojim brojnim  ljubavnim pjesmama  najbolje uveo zaljubljene i one koji će se tek  zaljubiti u predstojeće Valentinovo.

Vrhunac i jedan od sigurno najboljih  i najemotivnijih koncerata u posljednje vrijeme Tony je održao za Valentinovo u dvorani Mejdan u Tuzli. Nakon trinaest godina Tony je nastupio u Mejdanu i svojoj  publici darovao koncert pun ljubavi, zabave i prije svega dobre glazbe. Ponesen odličnom atmosferom u dvorani i energičnom publikom Tony se u jednom trenutku odlučio pridružiti publici i popeti na tribine dvorane Mejdan. Tony Cetinski  na rasprodanim koncertima u dvoranama u Mariboru, Novom Mestu, Ljutomeru i  i Tuzli još je jednom potvrdio status najveće zvijezde na našim prostorima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara