Tony Cetinski tvrdi da su mu hakirali profil, pokrenuo i grupu protiv cijepljenja

Tony Cetinski tvrdi da su mu hakirali profil, pokrenuo i grupu protiv cijepljenja
Foto: Luka Šangulin/Index

TONY CETINSKI ne odustaje od svoje kampanje protiv cijepljenja, a sad uz to tvrdi i da su mu - hakirani profili na društvenim mrežama.

"Svi moji profili su hakirani tako da od sada je sve na vama. Jedino ako dijelite moje postove možda možemo doprijeti do većeg broja ljudi. Meni su smanjili doseg objava. Lukavi i perfidni ali neka im bog sudi. Amen", dramatično je iznio Cetinski pa svoje sljedbenike pozvao da se uključe u Facebook grupu koju je otvorio.

"Imam pravo znati i odabrati", nazvao je grupu u kojoj članovi, sudeći po dosad viđenom, iznose uglavnom netočne informacije o cijepljenju, medicini, čipiranju, Billu Gatesu i ostalim temama o kojima uglavnom nemaju pojma.

Inače, nakon Tonyjevog lajva s Dejanom Lovrenom oglasio se molekularni biolog i redoviti profesor u trajnom zvanju na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u Zagrebu Gordan Lauc. "Nemojte slušati budaletine koje pričaju o stvarima o kojima ne znaju niti toliko da bi mogli shvatiti da ništa ne razumiju", poručio je, između ostalog, ugledni znanstvenik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara