Top model: Ispala "debela" Tea, ljubomorni trio u utrci za pobjedu

STRUČNI žiri napokon je odlučio - u finale prve sezone Hrvatskog top modela odlaze Valentina, Marina i Sabina, dok je ambiciozna šesnestogodišnja Tea Vukman svoje torbe spakirala i vratila se kući u Kaštel Stari. Neki kažu - dobro je i izdržala, jer se po njezinom početnom ponašanju nije dalo naslutiti da će izdržati gotovo do kraja prve sezone. Djevojke su nove zadatke odrađivale na Braču, gdje su upoznale blagodati body paintinga i ribarenja.

Uz uobičajenu dozu prigovaranja zbog uvjeta rada, zadatke su odradile prilično profesionalno - strpljivo su pozirale gole na hladnoći, vjetru i kiši, i žiriju dale nadu da su na tragu ideje što posao modela nosi sa sobom - koncentraciju, disciplinu i izdržljivost. Djevojke su nosile kreacije bračke dizajnerice Ide Stipišić Jakić, napravljene od bračkog kamena, zaštitnog znaka hrvatskog mediterana biljke brnistre i ribarske mreže i sve bile pohvaljene, osim "gubitnice" Tee - još je jedan modni agent, Alfonso Liguori iz Major International agencije, stavio zamjerku na njezino tijelo, i javno je proglasio debelom.

Tea je nezrela i nespremna na izazove !

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje mišljenje o Tei izrazio je i modni znalac Borut Mihalić. "Tea je nezrela i nespremna na izazove", nakon Borutovog komentara dalo se naslutiti koliko je sati i tko će večeras napustiti show. Tea pak smatra da je stvorena za supermodela i da joj ne treba nikakav show da bi svoje snove ostvarila. "Jako puno sam postigla u ovih nekoliko tjedana sudjelovanja u showu, ali žiri očito nije toga svjestan. Ja ću uspjeti s njima ili bez njih", prilično sigurno u sebe izjavila je tijekom emisije, a kad joj je voditeljica Tatjana Jurić uskratila fotografiju, nije bila previše iznenađena.

Od preostale tri djevojke jedina koja smatra da ima ono nešto jest Sabina - ili barem zna kako to pravilno sročiti, pa se žiriju pohvalila svojom osobnošću, voljom, željom, disciplinom, bistrim umom i tek na kraju ljepotom. Marina pak nije propustila priliku da Borisu Bašiću, Borutu, Hoyki i Tatjani kaže kako za sebe misli da je daleko bolja od ostalih. "Mene nitko ne može prestići", zaključila je kad je došao trenutak da preuzme svoju fotografiju.

V.V.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara