Torbe s potpisom Karla Lagerfelda

Torbe s potpisom Karla Lagerfelda

KARL LAGERFELD potpisao je ugovor s Accessory Network Grupom za proizvodnju linije kožnih torbi.

Dizajner će kreirati kolekciju koja osim klasičnih ženskih torbi uključuje malene kožne proizvode poput privjesaka i prtljagu, ali budući da detalji oko kolekcija nisu finalizirani još uvijek se ne zna u potpunosti što će sadržavati i kako će izgledati. Dizajner je jedino do sada naglasio kako će cijela kolekcija biti kvalitetna, od luksuznih materijala, te kako će sadržavati elemente "visoke tehnologije".

Kolekcija proljeće/ljeto 2008. osim dizajnerski bit će i dosta cjenovno raznolika. Najjeftiniji predmeti moći će se kupiti za 250 eura, dok će glavnim proizvodima cijena ići do 800 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lagerfeld je dizajner poznat po svojoj suradnji s velikim modnim kućama poput Chloe, Fendi i Chanel, a svoju samostalnu marku lansirao je ranih osamdesetih godina prošlog stoljeća. Također je kreirao haljine za Kylie, Madonnu, a kao njegovi fanovi izjasnili su se Mariah Carey i Claudia Shiffer. Također, surađivao je s modnom kućom H&M, a limitirana kolekcija s njegovim potpisom rasprodala se u prvom danu. Osim što je modni kreator, Lagerfeld je i fotograf. 2005. je slikao Mariah Carey za naslovnicu jednog časopisa. Poznat je po svojoj izjavi kako ne voli standardnu ljepotu, te kako nema ljepote bez malo neobičnosti.

N.D.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara