Treća epizoda hit serije "Outcast": Jesu li za ubojstvo krivi demoni ili čista ljudska zloća?

Treća epizoda hit serije "Outcast": Jesu li za ubojstvo krivi demoni ili čista ljudska zloća?

Foto: Press

VELIKA globalna premijera serije "Outcast" čija je prva epizoda premijerno prikazana 6. lipnja na FOX kanalu, srušila je sve rekorde gledanosti. Serija je istovremeno prikazana u 125 zemalja svijeta, a produkciju potpisuje FOX international Studios. "Outcast" se temelji na istoimenom stripu autora poznatog producenta Roberta Kirkmana i crtača Paula Azacete. Robert Kirkman je ujedno i izvršni producent serije uz Chrisa Blacka i ostale.

"Prilika koja mi se pružila radeći na stvaranju stripa i samoj ekranizaciji jest nevjerojatna. Mislim da je upravo zbog te kombinacije dva medija – stripa i serije, publika jako dobro prihvatila cijelu priču" Izjavio je Kirkman.

Idejni tvorac "Živih mrtvaca" i serije "Wayward Pines" tako je na popis uspješnih serija dodao i seriju "Outcast". Povodom globalne premijere serije, Fox Network Group je osmislio jedinstveni project "Outcast Art", u kojemu je sudjelovao i grad Zagreb uz ostale svjetske gradove poput: Londona, Stockholma, Sofije, Istanbula, Berlina, Singapura, Džakarte, Kuala Lumpura, Manile, Napulja i Sydneyja. U sklopu tog projekta oslikavali su se murali kadrovima iz serije, a Zagrebu je pripala čast oslikati početnu scenu.

Autor zagrebačkog murala koji se nalazi u Studentskom centru oslikao je poznati grafiter i "street artist" Slaven Kosanović Lunar. Slaven je oslikavši mural stao uz bok najvećim svjetskim grafiterima koji sudjeluju u projektu, vizualnim umjetnicima i dizajnerima kao što su: Innerfields, TeamManila, Graffitsthlm i Aroe, te dobio podršku velikog broja Zagrepčana.

Serijal od deset epizoda priča priču o mladiću Kyleu Barnesu (Patrick Fugit) koji se bori s demonskom opsjednutošću cijeli svoj život. Nakon što mu opsjednutost uništi brak, Kyle bježi iz malenog gradića Romea kako bi spasio svoju obitelj od zla. Potpuno shrvan i ostavljen od svih, pomoć pronalazi kod velečasnog Andersona (Philip Glenister), čovjeka koji se i sam bori sa ovisnosti o kocki i alkoholu. Nakon što njih dvojica uspiju spasiti malenog dječaka Joshuu (Gabriel Bateman) od demona, shvatit će da je dječak samo jedan od slučajeva opsjednutosti koji će zadesiti gradić Rome.

Treća epizoda serije "Outcast" koja će biti prikazana 20. lipnja u 23:00 h na FOX kanalu, donosi velike kušnje za Kylea. Ostavivši iza sebe bolna sjećanja na tragične događaje iz djetinjstva, Kyle će polako krenuti dalje i pokušati se približiti svojoj ženi i kćerki koje godinama nisu čule za njega. Novi slučaj navodne opsjednutosti čovjeka koji je ubio ženu svog najboljeg prijatelja, poljuljat će prijateljstvo Kylea i Andersona, te postaviti pitanje jesu li za to ubojstvo krivi demoni ili ipak čista ljudska zloća?

U glavnim ulogama: Patrick Fugit kao Kyle Barnes, Phillip Glenister kao velečasni Anderson, Gabriel Bateman kao Joshua Austin, Wrenn Schmidt kao Megan Holter, Reg E.Cathey kao Chief Giles, David Denman kao Mark Holter i Camden Flowers kao HollyHolter. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara