Tri milijuna eura Budvi bila dovoljna da se konačno dokopaju Madonne

PLAŽA Jaz u Budvi ove će jeseni, prema pisanju tamošnjih medija, ugostiti kraljicu popa, i to nakon višemjesečnih pregovora koji su prije nekoliko dana završili potpisivanjem ugovora s Madonninim menadžmentom. Svetozar Marović iz Demokratske partije socijalista njezin je dolazak najavio za 25. rujna, čime će Budva postati posljednje odredište turneje "Sticky & Sweet Tour" na europskom tlu.

Prema Marovićevim riječima, svota koja je ponuđena Madonni puno je manja od iznosa koji su se u posljednjih mjesec dana povlačili po medijima, a brojni mediji spominju iznos od 3,3 milijuna eura, koliko će pjevačici biti uplaćeno za dolazak u Budvu. Taj će novac, ističe Marović, biti prikupljen od sponzora, i "nijedan euro neće otići od strane države". Pregovori s Madonninim timom trajali su više od četiri mjeseca, a za njezin dolazak preko organizacijskog tima lobirali su brojni političari i biznismeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći glazbeni cirkus na svijetu

Madonna će u Budvu, pišu tamošnji mediji, najvjerojatnije stići s troje djece, ali ne i sa suprugom Guyem Ritchiejem, od kojeg se ovih dana navodno razvodi. S njom "u paketu" stiže i oko 200 članova ekipe koja će na budvansku plažu postaviti jednu od najvećih pozornica u povijesti glazbe. Ova turneja prvi je, naime, veći projekt u kojem kraljica popa surađuje s organizacijom Live Nation, iz koje već mjesecima "cure" informacije o najvećem cirkusu na svijetu koji će u dva sata na ukupno 38 koncerata pokazati što sve može Madonna, ali i nova čuda tehnike kojima će se koristiti na svojoj novoj turneji.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara