Trudna Iva Jerković poručila Severini: "Ovo stvarno mora prestati"

Trudna Iva Jerković poručila Severini: "Ovo stvarno mora prestati"
Foto: Instagram

NAKON što je Severina na Instagramu optužila Ljiljanu Klinger, ravnateljicu osnovne škole koju pohađa njen sin Aleksandar da je u dogovoru s djetetovim ocem Milanom Popovićem, javile su se brojne poznate osobe i pružile podršku Severini u komentarima.

"Ovo je horor", napisala je kratko Anita Dujić.

"Toliko tuge, toliko ljutnje je u meni. Kad sve ovo sumiram, jedino što mi pada na pamet je pobjeći iz ove vukojebine km daleko i nikad se više ne vratiti. Šteta da nismo složni pa da napokon izađemo na ulice i kažemo DOSTA! Budi jaka i hrabra za sve one majke čiji glas se ne čuje jer je to najmanje što možeš učiniti za sve njih. Ponosan sam na tebe i tvoju borbu za ono najvrijednije u tvoj životu! Volim te!", napisao je Severinin PR-ovac Davor Grgin.

Ella Dvornik objavila je pjesmu "Ti čovjek budi" Milana Kostadinović.

"Ovo stvarno mora prestati, da li žena može da vodi normalan život sa svojim sinom bez upletanja svih tih ljudi...dajte ih više pustite na miru...pa to dijete ima pravo na normalan život sa svojom majkom,šta to radite...drži se Seve...", napisala je Iva Jerković koja upravo čeka svoje prvo dijete.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara