Tvrdi da ima penis od samo 2,5 centimetara: "Mislio sam da nisam normalan, ali..."

Tvrdi da ima penis od samo 2,5 centimetara: "Mislio sam da nisam normalan, ali..."
Screenshot: YouTube

PJESNIK iz Londona Ant Smith otvoreno govori o svom životu sa, kako ga on naziva, mikropenisom. Nakon što je u pjesmi Shorty progovorio o svom penisu, napisao je i knjigu Biblija za male penise, kako bi pomogao drugim muškarcima koji se osjećaju nesigurno zbog veličine svog penisa. U njoj kroz humor i priče iz stvarnog života nastoji dokazati drugima s malim penisima da nije sve toliko crno.

Njegovo gostovanje u britanskoj jutarnjoj emisiji This Morning lani je privuklo puno pažnje, a daleko je više muškaraca koji su mu zahvalili što je progovorio o toj temi od onih kojima je bilo neugodno kad je govorio o veličini svog penisa u erekciji.

Ant je priznao da su mu se rugali zbog malenog penisa te se cijeli život borio sa sramom zbog penisa koji je navodno velik tek 2,5 centimetara.

"Godinama sam mislio da nisam normalan, ali ovo je zapravo prilično često", rekao je i dodao da se protiv dodatnog "gubitka centimetara" bori tako što pazi na svoju kilažu.

Kako se moglo čuti tijekom emisije, čak polovica muškaraca boji se da je njihov penis premalen. Ant je priznao da se posebno bojao prije svog prvog seksualnog iskustva. Iako je u braku 16 godina, rekao je da njegova žena nikad nije primijetila da ga to muči.

Mikropenis se definira kao dva i pol puta manji penis od prosjeka ili je manji od sedam centimetara. Prosječan penis dug je devet centimetara, odnosno 13 u erekciji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara