Twingo Night & Day: Samo za nježne duše

IAKO ime asocira na posve drugi tip proizvoda, radi se o novim specijalnim serijama Twinga, koji je u novom izdanju već premašio broj od 100.000 prodanih primjeraka.

Twingo Night & Day se zasniva na razini Dynamique, a svojom izvedbom jasno daje do znanja kako je prvenstveno namijenjen ženskom spolu. Bolje rečeno, obje izvedbe imaju naglašen feminizirani karakter, što se najbolje vidi već izvana kroz cvjetne uzorke oko maglenki, na B nosaču i stražnjem odbojniku. Kako bi sve bilo u stilu, isti motiv nalazi se i na ključevima.

Iza zatamnjenih bočnih stakala krije se interijer dodatno osnažen odgovarajućim uzorkom tapecirunga, kao i bogatijom serijskom opremom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četiri zračna jastuka, ručni klima uređaj, audio-sustav snage 40 W i uzdužno pomična stražnja sjedala ne traže doplatu, dok na popisu opcija stoje ESC sustav dinamičke stabilnosti, potentniji audio-sustav, navigacija, alu naplatci i sl.

Dva su motora u ponudi, 1.2 16V razvija 75 KS i 1.5 dCi 65 KS te kao takvi odlično odgovaraju genotipu izvedbe. Kupcima na izbor proizvođač nudi dvije boje karoserije, "noćnu" Pearlescent crnu i "dnevnu" Glacier bijelu.

Početna cijena na francuskom tržištu je 11.950 eura (13.450 eura za dCi) zasad je poznato kako će Twingo Night & Day biti ponuđen još u Austriji, Belgiji, Italiji, Nizozemskoj, Njemačkoj i Španjolskoj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara