U domu princa Charlesa uočen detalj koji otkriva sve o njegovom odnosu s Meghan

U domu princa Charlesa uočen detalj koji otkriva sve o njegovom odnosu s Meghan
Screenshot: YouTube

NOVINARKA Daily Maila Rebecca English na Twitteru je napisala da je u domu princa Charlesa, Clarence Houseu, uočila jedan detalj koji otkriva sve o njegovom odnosu s Meghan Markle.

Naime, Charles u svom domu ima uokvirenu crno-bijelu fotografiju na kojoj prati Meghan do oltara na kraljevskom vjenčanju. 

"Danas sam u Clarence Houseu uočila crno-bijelu fotografiju princa Charlesa kako prati svoju buduću snahu Meghan Markle prema oltaru u kapelici Sv. Jurja. Bilo je jako dirljivo i to pokazuje koliko je njemu značio taj trenutak", napisala je novinarka.

Charles je Meghan pratio do oltara umjesto njenog oca Thomasa Marklea, koji nije ni bio na vjenčanju zbog skandala s prodajom fotografija medijima.

Novinarka koja prati kraljevski dvor, Katie Nicholl, tvrdi da se princ Charles i Meghan odlično slažu te da upravo zbog toga njegov odnos s Harryjem nikad nije bio bolji. 

Posljednjih dana najviše se piše o navodnoj svađi između Harryja i Williama koju je potaknula baš Meghan, a prošlog je Božića upravo Charles izgladio odnose među braćom nagovorivši Williama da pozove Harryja i Meghan da provedu Božić s njim, Kate i djecom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara