U novogodišnjoj noći manje je više

AKO VAM je pomalo dosadila sva ova blagdanska groznica te ste se zaželjeli vlastitog mira, u novogodišnjoj noći uvijek ga možete pronaći u toplom zagrljaju drage osobe. Jedan od najboljih i svakako najuzbudljivijih prijedloga za doček Nove Godine je ostanak u krevetu, naravno ukoliko ga imate s kim podijeliti.

Za djevojke su pravila uvijek ista; opustite se i pretvorite u njegovu najdražu igračku. Za to vam neće trebati nova toaleta, kilogram šminke niti dva sata provedena u frizerskom salonu, već samo poneki komad donjeg rublja i puno, puno dobre volje. 

Pri odabiru donjeg rublja cure bi na umu trebale imati da je manje u ovom slučaju više, ali bi trebale obratiti pozornost i na sklonosti svog partnera. Neki bi voljeli da ih kući čeka poluodjevena kaubojka, drugi maštaju o nevinoj djevojčici, no u svakom slučaju, za muškarce nema boljeg poklona ispod bora negoli je to njihova draga u izazovnom donjem rublju.

Mi vam donosimo nekoliko primjera koje možete iskoristiti, no najvažnije je pustiti mašti na volju. Zato cure, budite hrabre i pomalo zločeste, i priuštite mu novogodišnju noć koje će se zauvijek sjećati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara