U novu Reformu po dobru formu!

U novu Reformu po dobru formu!

SVIM ljubiteljima tjelovježbe i zdravog znojenja donosimo odličnu vijest: nakon puna dva mjeseca priprema fitness studio Reforma otvara vrata svojim članovima u novouređenom prostoru, nepunih petnaest minuta hoda od strogog centra grada.

U novom pogonu koji se nalazi u neposrednoj blizini autobusnog kolodvora članove očekuje niz atraktivnih i učinkovitih aktivnosti kojima svatko uz malo dobre volje može brzo i efikasno dovesti svoje tijelo u zavidnu formu. Uz vrh ponude, pilates na reformerima, na novoj adresi članovi se mogu rekreirati i na satovima mat pilatesa, power yoge, ballet workout-a te vježbi s girjama (kettlebell).

Odlične vijesti očekuju i muškarce. Naime, oni će svoju formu moći "ganjati" na novoj intenzivnoj grupnoj aktivnosti, posebno prilagođenoj njihovim zahtjevima i mogućnostima.

Na novoj lokaciji Reforma je bogatija i za suradnju s Homo Ludus teamom kojeg predvodi iskusni osobni trener Alen Tomić, što će posebno razveseliti poklonike individualiziranog vježbanja u teretani.

Sve ljubitelje javnog prijevoza razveselit će činjenica da u radijusu od pet minuta hoda od Reforme prolazi čak deset tramvajskih linija, a onima koji ne mogu bez svog ljubimcima na četiri kotača osiguran je besplatan parking.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve informacije vezane za Reformine aktivnosti i događanja možete pratiti na njihovom web siteu www.fitnessreforma.com ili putem njihove službene Facebook stranice.

Ljeto je blizu, ne gubite vrijeme - po dobru formu skoknite u Reformu :)

Nova adresa:

Fitness studio Reforma
Radnička cesta 1A
10000 Zagreb
tel. 095 5980 588

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara