U Zagrebu otvorena Češkaonica: Pola sata češkanja košta 80 kuna

U Zagrebu otvorena Češkaonica: Pola sata češkanja košta 80 kuna
Foto: Facebook/123RF

PROTEKLIH dana u zagrebačkom Dupcu pojavili su se oglasi za usluge češkanja u novootvorenom salonu Češkaonica. Da nije riječ o šali, nego o pravom poslu, potvrdila nam je vlasnica salona Ana.

"Ja iznimno volim češkanje i cijeli svoj život tražim nekoga tko će me češkati barem minutu, a sad vidim da to traže i mnogi drugi. Nikad to češkanje ne bude onako kako bismo to željeli, uvijek smo zakinuti pa sam odlučila pokrenuti salon u kojem će ljudi dobiti što žele", rekla je.

Cijena tretmana je 80 kuna za pola sata ili 100 kuna za sat vremena. Salon Češkaonica nalazi se na okretištu tramvaja u Dubravi.

"Nudimo razne tretmane koji će trajati pola sata ili dulje. Najprije će klijent dobiti minutu ili dvije da izabere što mu najviše odgovara, s obzirom na njegovu škakljivost, ali i hoće li to češkanje biti perjem, kistovima ili noktima", opisala nam je.

Ako vam je želja da vas netko češka, a računate da ćete odmah doći na red jer je salon tek pokrenut, varate se.

"Već ispituju za nedjelju, odnosno treći dan nam se lagano popunjava", rekla nam je Ana.

Priznaje da nije očekivala ovoliki interes, ali bila je spremna na to.

"Prije cijele ove priče radila sam anketu, odnosno putem društvenih mreža ispitivala sam ljude koliko su zainteresirani. Nisam bila sigurna je li to samo meni tako u glavi ili se i drugi žele češkati. Kad sam vidjela da žele, krenula sam u otvaranje salona", otkrila nam je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara