Učitelji bijesni zbog čestitki koje im poklanjaju roditelji: "Uvredljive su"

Učitelji bijesni zbog čestitki koje im poklanjaju roditelji: "Uvredljive su"
Foto: Love Layla

ŠKOLSKA godina je završila, a osim klinaca, i brojni roditelji riješili su se muke s pomaganjem oko školskih obaveza. Većina roditelja na kraju školske godine skuplja novac za poklon razredniku svog djeteta kojem se uglavnom kupuje nekakav komad nakita, buket ili dobro vino. No što je s onim roditeljima koji smatraju da razrednica njihovog klinca nije bila baš idealan primjer te je djetetu zagorčala najljepše doba?

Jedna firma ima rješenje za takve (odvažne) roditelje. Kompanija Love Layla prodaje čestitke, boce vina i druge prigodne poklone za učitelje, ali s iskrenom porukom ljutitog roditelja.

"Hvala ku*cu da vas moje dijete nema za učitelja i iduće godine", piše na jednoj od čestitki, dok boca vina dolazi s natpisom: "Žao mi je što pijete zbog mog djeteta... Ovo je na mene."

Osim roditelja, i djeca mogu učiteljici poslati posebnu poruku: "Hvala što ste se nosili s razmaženom, nezahvalnom djecom kao što je moj razred."

Stacey Dennis, osnivačica brenda, tvrdi da se stvorio novi val bijesnih učitelja koji su dobili te poklone.

"Primili smo brojne poruke profesora na društvenim mrežama koji misle da su naši proizvodi bezobrazni i uvredljivi prema njima. Mi vjerujemo da su zabavni - kao i roditelji koji su gotovo ispraznili naše police."

Da profesori ne bi ostali zakinuti, osnivačica brenda Stacey Dennis napravila je i poklone koje nezadovoljni učitelji mogu dati roditeljima svojih najzločestijih učenika. "Hvala ku*cu što ne učim vaše dijete nagodinu", jedna je od kartica koja se može kupiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara