Umjetničko oslikavanje lica sve prisutniji trend

ČLANICE britanske pop grupe The Sugababes u svom posljednjem glazbenom spotu otkrile su look inspiriran prirodom. Heidi Range, Keisha Bunchanan i Amelle Berrabah pokušale su se potpuno poistovjetiti s godišnjim dobima i na taj način predstaviti svoju prirodnost i posvećenost ekološkim problemima.

Amelle se transformirala u ljetnu ljepoticu s velikim cvjetovima u kosi, Keisha predstavlja zimu s bijelim šljokicama preko cijelog tijela, a Heidi je iscrtala lice listovima kako bi predočila jesenski look.

Zanimljivo je da je slikanje po licu i tijelu u zadnje vrijeme sve češće prisutno u raznim promotivnim kampanjama, a upravo će se s tom vještinom na Izboru za Miss svijeta 2007. koji će se održati za dvadesetak dana u Kini predstaviti Tatjana Jeremić, Miss Hrvatske.

Tatjana će, naime, u Talent showu na izboru, u skladu sa svojom strukom, uz glazbu na jednoj od finalistica napraviti ekstravagantnu šminku samo na jednoj strani lica, pa možda se to pokaže kao jedan od njenih tajnih aduta na putu do titule.

N.D.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara