Uskoro kreće Dalmacija Wine Expo, krajem tjedna zatvaraju se prijave za sudjelovanje

Uskoro kreće Dalmacija Wine Expo, krajem tjedna zatvaraju se prijave za sudjelovanje

ORGANIZATORI vodećeg enogastro festivala Dalmacije, Dalmacija Wine Expa, pozivaju vinare, uljare i proizvođače delicija da za sudjelovanje na festivalu apliciraju do kraja tjedna, kada se zatvaraju prijave. Dalmacija Wine Expo će 29. i 30. travnja u Makarskoj okupiti vodeće enogastro izlagače iz svih dijelova Hrvatske, a festival će upotpuniti i niz popratnih događanja. Festival se održava pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske, Ive Josipovića. Predsjednik je pokroviteljstvo Dalmacija Wine Expu dodijelio na temelju njegove važnosti i razvojnog potencijala za Grad Makarsku i Splitsko-dalmatinsku županiju.

„Pozdravljam napore organizatora koji su svojom predanošću i trudom uspjeli realizirati značajnu enogastronomsku manifestaciju, čime se promoviraju tradicionalni hrvatski proizvodi te upotpunjava turistička ponuda. Vjerujem kako će ovaj projekt, pokrenut od grupe entuzijasta, uspjeti zadržati potrebnu razinu i kvalitetu, te se profilirati u nezobiliaznu tradicionalnu svečanost“, izjavio je predsjednik u pismu potpore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aplikacije za sudjelovanje na festivalu zaprima Elvira Belović putem telefona 099 702 59489 ili e-mail adresa elvira@vinart.hr i wineexpocroatia@gmail.com. Organizatori su predvidjeli nekoliko načina sudjelovanja na festivalu. Primjerice, vinarima se nude četiri paketa, u kojima broj dopuštenih butelja za izložbu varira od pet do 60. Pune informacije o paketima dostupne su na web stranici www.dalmacijawineexpo.com.

Temeljem prošlogodišnjeg interesa, organizatori predviđaju da će sajam okupiti više od 150 proizvođača vina, delikatesa i maslinovih ulja, stotinu predstavnika vrhunskih restorana i hotela, hrvatske top kuhare, uglednike poslovne, političke i kulturne scene te, općenito, ljubitelje gastronomije. Misija organizatora sajma - tima mladih, obrazovanih i stručnih ljudi - oblikovati je vinsku scenu, dok im je vizija postati nezaobilaznim mjestom istinskih ljubitelja vina i hrane.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara